Desrpe mine

Numele meu este Cosmin Cornea si sunt unul dintre fotografii din Timisoara speicializati pe fotografia de eveniment (nunti, botezuri, banchete, evenimente corporate). Sunt inginer de profesie, iar in timpul studentiei am inceput sa ma indragostestc de fotografie. La inceput a fost sa zicem un mic hobby,dar odata cu trecerea timpului am devenit tot mai pasionat de fotografie. Treptat am fost atras din ce in ce mai mult de eveniment.

Imbinand utilul cu placutul am decis sa ofer servicii foto pentru evenimente, in special pentru nunta. A fi fotograf de nunta este ceva cu totul special, retraiesti la fiecare eveniment impreuna cu mirii emotiile lor din ziua in care isi unesc destinele, si totodata te bucuri cand vezi ca munca ce ai prestat-o le aduce zambete de bucurie pe fata mirilor atunci cand primesc fotografiile de la eveniment. In fotografiile mele incerc sa imbin clasicul cu nonconformismul ,iar cu ajutorul lor incerc sa redau sentimente si trairi unice.
Pe langa fotografiile de eveniment mai realizez sedinte foto mathernity si sedinte foto cu copiii in natura sau in studio.
Pentru o intalnire personala sau pentru o eventuala colaborare ma puteti contacta folosind formularulde pe pagina de contact.